Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2009

Εφιάλτης στο δρόμο με τις λεύκες


Τουλάχιστον 40 είναι τα θύματα από επίθεση κατά αμάχων που αναζήτησαν καταφύγιο σε σχολείο στη Γάζα, σε μία από τις φονικότερες επιθέσεις από την έναρξη των επιχειρήσεων, την ώρα που διευρύνεται η ισραηλινή χερσαία επιχείρηση στη Λωρίδα της Γάζας και παρά τις διεθνείς εκκλήσεις για εκεχειρία και τις εκατοντάδες των νεκρών.

Σύμφωνα με παλαιστινιακές πηγές, περίπου 40 άτομα, τα οποία είχαν αναζητήσει καταφύγιο σε σχολείο του ΟΗΕ στο βόρειο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας, στη Τζαμπαλίγια, σκοτώθηκαν σήμερα στη διάρκεια ισραηλινής επίθεσης. Ιατρικές πηγές και αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι δυο οβίδες αρμάτων μάχης εξερράγησαν έξω από το σχολείο της Unrwa, της υπηρεσίας του ΟΗΕ για τους παλαιστίνιους πρόσφυγες.

Σε ένα άλλο περιστατικό στην συνοικία Ζεϊτούν, δώδεκα μέλη της ίδιας οικογένειας, μεταξύ των οποίων επτά παιδιά ηλικίας από ενός ως δώδεκα ετών, σκοτώθηκαν στο σπίτι τους στη Γάζα, στη διάρκεια ισραηλινού βομβαρδισμού. Στα ερείπια της πολυκατοικίας ήταν εγκλωβισμένα εννέα άτομα. Στόχος της επίθεσης ήταν στέλεχος της Χαμάς, ο οποίος είχε διαφύγει πριν την έναρξη των βομβαρδισμών στις 27 Δεκεμβρίου.

Οι Ισραηλινοί στρατιώτες προέλασαν βαθύτερα στην περιοχή και μέσα σε πόλεις, όπως η Χαν Γιουνίς στα νότια της Γάζας.

In.gr.news

Μακελάρηδες επί το έργο καταστροφής της τρομοκρατίας και των εξτρεμιστών της Χαμάς. Όλα τα υπόλοιπα εμπίπτουν στο "παράπλευρες απώλειες" όπως γουστόζικα ονομάζεται πλέον η αποτρόπαια αλλά ηθελημένη σφαγή αμάχων... Κι αν κάθε έθνος έχει το δικαίωμα στην ύπαρξή του, ετούτοι εδώ έχασαν κι όποιο δίκιο είχαν. Προ πολλού. Διότι κράτος κτηνάνθρωπων δεν υπήρξε σε κανέναν χωροχρόνο... κι ούτε θα υπάρξει...

Η δημοτικότητα του ηγέτη του Εργατικού Κόμματος και υπουργού Αμυνας του Ισραήλ Εχούντ Μπαράκ έχει εκτοξευθεί, σύμφωνα με δημοσκόπηση που δημοσιεύεται την Παρασκευή, έβδομη ημέρα των ισραηλινών επιθέσεων κατά της Λωρίδας της Γάζας.

Σύμφωνα με δημοσκόπηση που δημοσιεύεται στην εφημερίδα Μααρίβ, οι ισραηλινές επιχειρήσεις εξασφαλίζουν την ευρεία συναίνεση των Ισραηλινών πολιτών, καθώς συγκεντρώνουν την υποστήριξη του 95% των ερωτηθέντων. Το 80% των Ισραηλινών υποστηρίζει μάλιστα "ανεπιφύλακτα" την ισραηλινή επιχείρηση.

In.gr.news
Για να μην τρέφουν αυταπάτες όσοι ψάχνουν τη δήθεν λογική ισραηλινή φωνή ως ψύλλο στα άχυρα...

Και όχι, δεν είναι αντισημιτικές οι απόψεις μας, ούτε φιλοαραβικές... ανθρώπινες είναι. Αντισημιτικές είναι οι απόψεις και πράξεις των μακελάρηδων του λυόμενου του Ισραήλ που η έννοια της ανθρωπιάς στη γλώσσα τους είναι ανύπαρκτη...

Κτηνάνθρωποι επί το έργο...

2 σχόλια:

πρκλς είπε...

Να σε αρωτήξω κάτι βρε συ Ναξίων:

Αυτός ο Μπάρακ, δεν είναι αντιπρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς,
της οποίας πρόεδρος είναι ο δικός μας ο ακατοίκητος Γιωργάκης ο Παπανδρέου με τ' όνομα?

Το πιάνεις το υποννοούμενο, ε?

Naxion είπε...

Συντ, ελπίζω να μην εννοείς ότι πρέπει να στείλουμε τον Γιωργάκη μας να τραβήξει το αυτί του αντιπροέδρου?

Όχι τίποτα άλλο, αλλά είδες τι έπαθε το φορτηγό του ΟΗΕ. Άσε το παιδί να χαρεί το προβάδισμα, το μέλλον μας είναι. Τόσα παιδιά σκότωσαν και σκοτώνουν τα ζωντόβολα, μη χάσουμε και το δικό μας παιδί, το μέλλον μας όπως προείπα και το τονίζω... ;)